|
www.honda-crosstourer.pl
Portal i forum motocykla Honda CROSSTOURER
|
GPS |
Autor |
Wiadomość |
PETER
Drugi Tłok

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Cze 2017 Posty: 43 Skąd: pruszków
|
Wysłany: 2017-10-13, 19:28 GPS
|
|
|
po rozmowach z i próbach nawiązania współpracy mogę zaproponować do naszych moto system GPS może być z montażem może być jako sam system ,również systemy do samochodów ,analogowe jak i z linią Can ,do motocykli dokładka 3d informuje o zmianie położenia motocykla np podniesienie z bocznej podstawki{kosy} dla posiadających smartfony apka gdzie moto jest non stop monitorowane, a wszelkie próby uprowadzenia są informowane sms na tel mozna również samodzielnie z tel uniemożliwić uruchomienie sprzętu |
_________________ po prostu lubie motocykle |
|
|
|
 |
tomek71
Drugi Tłok VFR1200XD 2015

|
Wysłany: 2017-10-13, 20:58
|
|
|
ok jestem za.... !!!ale cenowo jak to wygląda??? |
|
|
|
 |
PETER
Drugi Tłok

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Cze 2017 Posty: 43 Skąd: pruszków
|
Wysłany: 2017-10-15, 12:10
|
|
|
Urządzenie to koszt w okolicach 400-700 pln [analog moduł can} to zostaje na własność ,montaż jeżeli znasz sie na elektryce możesz zamontować samemu dołączony schemat , mogę zamontować u siebie ,można zlecić montaż w innym warsztacie do tego dochodzi abonament miesięczny w wysokości 25 pln ,firma monitoruje twój pojazd non stop ,ty dostajesz apke na tel i tez możesz kontrolować co sie dzieje z pojazdem |
_________________ po prostu lubie motocykle |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|